Ziua Portilor Deschise 2018

TU ce amintiri ai de la grădiniță?

Ce ți-ar plăcea să-ți povestească copilul tău după o zi de grădi?

Poți colora viitorul copilului tău cu amintiri despre curtea verde cu loc de joacă, grădina cu legume plantate de el, orele distractive cu predare în engleză sau germană, veselia de la grupa mini sau despre cât de talentat este la schi, înot, yoga, dansuri, gimnastică.

Poveștile devin realitate la numai 10 minute de Brașov!

Participă la Ziua Porților Deschise pe 24 februarie și primul pas de a ne împrieteni îl facem noi, cu un voucher de 10 % pentru prima lună din promoția septembrie 2018, la grădinița Linden Kindergarten!

Programări vizite la 0754 010 249, între orele 10.00 – 15.00!

Deci, ce faci de Dragobete, pe 24 februarie?
Te-ndrăgostești de viitoarea grădiniță a copilului tău!

De ce?
Pentru că și tu pui accent pe dezvoltarea individuală a copilului și pentru că suntem atât de aproape de nevoile tale, la numai 10 minute de Brașov, în Hărman.

Pentru că este singura grădiniță privată din Hărman autorizată de Ministerul Educației (cu programă aprobată de Minister, dar și cu aplicare metode de tip Step by Step și Montessori)

Avem și grupă mini pentru copii între 2 si 3 ani (grupa care are planificate activități și de educare, nu numai de îngrijire).

Hai la eveniment și povestim mai multe despre sălile de clase spațioase și luminoase, sala multifunctională dotată cu tabă interactivă cu chituri educative specifice pentru învățământul preșcolar, cabinetul medical autorizat și asistență medicală zilnică, dormitoare cu pătuțuri individuale, dotate cu camera de supraveghere.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *