Foarte important pentru parinti!

Pentru mentinerea sanatatii copiilor dumneavoastra  Linden Kindergarten va cere colaborarea si va sfatuieste urmatoarele:

  • Cand copilul dumneavoastra are febra, nu-i este de nici un folos participarea la activitati, in primul rand pentru starea lui fizica si in al doilea rand pentru a celorlalti colegi ai sai. Daca va face febra  va primi antitermic conform schemei pe greutate si varsta afisata pe ambalaj (Panadol sau Nurofen) si veti fi contactati telefonic pentru a-l prelua  si a-l duce la medic.
  • Copilul aflat sub tratament antibiotic ar fi bine sa fie tinut acasa pentru recuperarea deplina a sanatatii.
  • Conform indicatiilor medicului ORL, copiii cu secretie nazala purulenta (verde sau galbena) nu trebuie adusi in colectivitate pentru a nu suferi complicatii ale virozei sau infectiei respiratorii avute si pentru a nu-I inbolnavi pe ceilalti copilasi cu imunitatea scazuta.

La Linden Kindergarten nu se administreaza tratament antibiotic.

  • Cand sunt prezente doua sau mai multe scaune diareice, copilul dumneavoastra nu se simte bine. Ar fi bine sa fie consultat de un medic, iar mediul familial ii este cel mai favorabil pentru insanatosire.  Daca va prezenta la gradinita 2 scaune diareice copilului dumneavoastra i se va administra 1 plic Smecta si ceai de menta si veti fi contactati telefonic pentru a-l duce la medic.
  • In cazul aparitiei varsaturilor va sfatuim sa mergeti cu copilul la un control medical cat mai curand.
  • Daca vedeti copilul dumneavoastra ducand manuta la ureche si acuzand durere ar fi bine sa-l duceti la un consult ORL. In cazul in care copilul va acuza durere deureche, iar starea lui generala va fi modificata veti fi contactati telefonic pentru a merge cu copilul la medic.
  • In cazul unor eruptii pe piele deasemenea va fi nevoie de consultul unui pediatru sau dermatolog.
  • Daca observati secretii oculare purulente sau ochisorii sunt rosii si iritati s-ar putea sa fie vorba de conjunctivita. Mergeti cu copilasul la un oftalmolog.

Cand copilul dumneavoastra aflat deja la Linden KIndergarten va fi cumva in vreunul dintre aceste cazuri, el va fi tinut sub observatie la cabinetul medical pana la venirea dumneavoastra dupa ce in prealabil veti fi anuntat telefonic.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *